Directwonen.nl

WK actie
Ga naar webwinkel
  Het WK voetbal staat op het punt van beginnen. Het WK is natuurlijk het best te volgen via eengloednieuwe TV. Wanneer uw bezoekers nu een premium account aanmaken bij Direct Wonen (á € 15,-), maken zij kans op een officiële SONY WK TV. Wees er snel bij, want de winnaar wordt op 12 juni persoonlijk geïnformeerd.

Let op: deze actie loopt tot 12 juni 2014 0:00 uur.

More details

3 Andere producten in dezelfde categorie:

Direct Wonen is opgericht in 1990 en heeft een landelijk dekkend netwerk van 23 regionale kantoren. Direct Wonen is hiermee de grootste verhuurmakelaar van Nederland met ruime ervaring in de huurwoningmarkt. 

Met een marktaandeel van 21% op de (particuliere) huurbemiddelingsmarkt is Direct Wonen de grootste speler in deze markt. In 2007 had DirectWonen.nl ongeveer 1.025.000 geregistreerde gebruikers en circa 3,1 miljoen unieke bezoekers. 

Direct Wonen Huren
Om een geschikte huurwoning te vinden via Direct Wonen, meldt een consument zich eerst aan voor een woonabonnement. Het woonabonnement kost slechts € 35,- per jaar voor een standaard abonnement of € 45,- jaar voor een Deluxe abonnement.

Nadat een consument zich heeft aangemeld voor een woonabonnement bij Direct Wonen, krijgt de consument direct toegang tot het grootste actuele aanbod van huurwoningen in Nederland. Indien een consument een woning gevonden heeft, kan er online een bezichtiging ingepland worden. Deze bezichtiging kan vaak al binnen 1 uur geregeld worden.

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie